Dag 13 - 17

Onsdagen den 30 juni
Idag klev vi upp någorlunda i tid, vi gjorde inget speciellt under dagen, tror vi var mest hemma. =P
Kolla lite på datorn och så. =)
När pappa kom hem så åt vi middag och Anni började på min woppie =P
Hon har en i sin bil och jag ville så gärna ha en jag med så då bestämmde hon sig för att göra en till mig med.
När vi har ätit klart och plockat undan disken med mera, satt vi oss och spelade spel allihopa. Jag, Jonas, Daniel, Sandra, Anni och pappa. Vi spela de lite kort och när klockan närmade sig tolv så var det dax för mig och jonas att krypa i säng, har en lång helg framför oss =)

Torsdagen den 1 juli
Idag klev vi upp åtta för att vi skulle kunna somna tidigare på kvällen och där med kliva upp tidigare imorn på fredag =)
Vi började med att äta frukost sen satt vi vid datorn tills vi vakande ordentligt =P man orkar ju inget om man är halvslö. Runt tolvtiden började vi att packa allt som vi skulle ha med oss med tanke på att vi ska åka från pappa imorn tidigt så är det bra om man är klarmed allt idag.
När pappa kom hem och vi hade ätit och fixat disken så spelade vi kort igen tills klockan var runt, då sa vi natti natti och hej då till Sandra sen sov gott =P

Fredagen den 2 juli
Idag klev vi upp halv fem, jag och Jonas duschade sen klev pappa och Danne upp och gjorde sig klar pappa skulle åka på jobbet och Danne skulle åka med oss vidare =D
Runt tjugo över ferm åt vi frukost med pappa och Anni, hon fickkliva upp bara för att vi skulle kunna söga hej då =P
Kvart i sex packade vi in allt det sista i bilen och sen for vi från Åkervägen. Vi begav oss mot Halland. Vi åkte i två timmar innan vi började närma oss vårat mål. Vid åtta tiden körde vi in på parkeringen och det fanns mkt mindre bilar där än vad jag trodde det skulle vara. När vi ställt bilen på att ställe så vi skulöle hitta den så gick vi och hämtade en kundvagn och gick mot ingången på GEKÅS I ULLARED!!!!
Äntligen var jag framme, jag som har väntat på att få åka hit flera månader =D
På korgen ställde vi två kundkorgar, under vagnen vill säga, sen var det bara att börja shoppa.
Vi kollade alla avdelningar så himla nog att det gick inte att missa någonting.
Jonas hittade massor med kläder, han handlade för närmare 2000:- och jag hittade dock inte lika mkt kläder med ändå tillräckling, jag handlade för 1500:- och vi köpte saker till datorn, sällskapsspel, inredning, kläder till Max, Tea och Natalie. Vi köpte saker till Zäta och när vi kom ut hade vi en bag som är tre gånger så stor som en ikea-bag, fyra påsar och lite till. Det var knappt så vi fick in allt i bilen, men vi lyckades till sist. Kvittot var lite mer än en meterlångt och vi handlade för närmare 7200:-
Runt två tiden kom vi ut till bilen och då började vi åka mot Oskarström för att träffa morfar.
Vi var där vid kvart över tre, då blev det fika, sen middag och till slut efterrätt.
Vi somnade väldigt tidigt, men det var tur vi skulle kliva upp tidigare imorn med.

Lördagen den 3 juli
Åtta kom morfar ner och väckte oss, för att vi skulle äta frukost tillsammans. vi åt självklar utepå deras terass och då konstaterade vi att det skulle bli otroligt varmt hela dagen. Vi gjorde oss klar och packade in oss i bilen och for vidare vid nio tiden. Det var Jonas som körde denna gången med. Vid halv elva körde vi in i Göteborg och då var det dax att försöka hitta en parkering. Vi ställde oss vid ingången på baksidan till LISEBERG. Det var lättst så tyckte vi.När vi hade parkerat och betala för parkeringen gck vi mot ingången. Det var kokhett ute redan då. När vi kom in vid elva så gick vi direkt till biljettluckan och köpte oss ett varsitt åkpass, det första vi åkte var Balder för då var det minst kö, efter det åkte vi  bergbanan och flumriden, upswinget och en massa karuseller. När klockan blev ett så ringde en gamal god vän till mig ovhfråga vart vi var. Vi bestämde möte och vi träffades för första gången på länge. Cicci var minst lika glad att träffas som jag var. Emilia sken upp då hon såg oss =D Det var så himla roligt. Vi åkte en karusell med Emilia, sen åkte cicci kollorado med oss och vi åt lite mjukglass sen åkte dem lite karuseller utan oss och sen åkte dem hemåt. När vi hade ätit middag träffade vi på Jens och hans tjej med barn. vi åkte karuseller med dem. Men mitt på dagen då solen stod som högst och det var dom varmast åkte vi endast vattenkaruseller. Det var himla roligt för jag tror att Jonas blev blötast. =P
Under kvällen åkte vien massa karuseller sen när det stängde vid elva gick vi ut till bilen och böjade åka mot trollhättan.Vi kom fram till Trollhättan runt ett-tiden och då var det vara att parkera sen gå in och surra lkite med Bobby och Cicci innan vi skulle sova.

Söndagen den 4 juli
Jag vaknade vid tio tiden av att Emilia kom inspringandes i vardagsrummet och skulle upp i sängen =)
Jag klev upp och väntade på att resten skulle vakna innan vi skulle äta frukost. =)
Det var så himla roligt att äntligen få komma ner och hälsa på Cicci och se hur de bor. Vi käkade, sen gick jag och Cicci en runda i Trollhättan, vi gick även en sväng till affären så vi kunde inhalnda saker till lunchen som vi skulle äta innan vi begav oss hemåt. =)
Jag och cicci lagade lunch när vi kom tillbaka, vi åt och surrade innan det var dax för oss att åka. När klockan var ett packade vi oss i bilen och for hemåt. efter två slitsamma veckor var vi äntligen påväg hem igen. =)

Jag körde fösta biten, Danne körde mellersta biten och Jonas körde sista biten till mamma, hos henne så sa vi hem och sen påkte vi till mormor hämtadfe upp vår underbara busiga lilla vovve =D, vi  fick även kvällsfika hos henne innan vi for vidare.
Vi var hemma runt elva och då plocka vi ur bilen med alla grejor, Danne och Jonas var de som fick springa upp och ner för trapporna.Det var fullt med saker i hela hallen när vi skulle sova, men vi somnade runt tolv skulle jag gissa på. =)


Nu när resan är slut så avslutar jag min så kallade resedagbok. =)
Det blev att den avslutades lite senare än jag trodde. Jag har jobbat för fullt hela veckan och inte haft varken tid eller ork till att skriva här =P

Men nu när min första jobbvecka är slut så tar jag nya tag och börjar jobba imorn igen. men det är inte lika tuff vecka nästa vecka som denna har varit.
9-18 varje dag förutom igår då haf bröjade 12 och slutade när vi kom hem från gatufeasten vid 03.
Så det är skönt med en ledig dag idag =)

Nu ska jag städa lite och packa upp från resan så ha det toppen tills vidare =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback