Dag 9

Lördagen den 26 juni
Idag åkte vi hem till Jens och hämtade upp honom, hans tjej och hennes dotter sen begav vi oss mot Wanås.
På väg dit körde vi om pappa, Anni, Sahra, Sandra, Danne, Dorrit och Frode. Det var tänkt att vi skulle åka dit tillsammans och ha en sorts picknick och sen skulle de som åkte med pappa åka vidare till strax utanför Helsingborg för att kolla på någon slags teater. Vi som åkte i min bil skulle inte det. vi skulle bara på picknicken och kolla runt på slottsgården, för vi åt vid Wanås slott =)

När vi kom fram hade vi så kallt i våran bil att jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Vi försökte ha så kallt som möjligt för att vi hade picknick-maten i våran bil, fyra lådor med kött av olika slag och frukt och bär i mängder.
Rostbiff, kyckling, revben, fläskfile, potatissallad (två olika), Jordgubbar, passionsfrukter, physalis, körsbär, annanas, vindruvor, melon, kiwi och apelsin. Det var så himla gott =D

När vi hade ätit upp allt som vi orkade så packade vi in allt i våran bil igen sen började vi gå "konstrunda" men jag tror att vi gick från fel håll för när vi kom till, vad vi trodde var slutet, skulle vi betala inträde, hehe, så det slapp vi ju lite fult undan ;)

På denna så kallade rundan så fanns det hur många olika "saker" som vi inte visste vad det var men det var otroligt fint, det var bokskog runt hela gården och dammen som var utanför slottet. Det skulle väl förställa konst, men det fanns stora röda bollar i träden och stenar formade på olika vis och småbroar över vad som skulle föreställa gamla uttorkade bäckar eller nått. =)
Fick i alla fall många bra fina bilder på allt runt om kring slottet, slottet och även sällskapet. Fick till och med lite bra bilder på mig och Jonas, med slottet i bakgrunden. =D

När vi kom hem så tog vi oss en tupplur på soffan, sen la vi oss i solen på gården och efter det tog vi oss en lite nattfika och började kolla på tv. =) Nu ska vi snart slå på en film och mysa till det lite innan de andra kommer hem. =)

Hoppas alla andra haft en underbart trevlig helg, precis som vi har haft. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback