Olika syn på olika jobb!

Det värsta jag vet är när folk hela tiden ska säga att "mitt jobb är viktigare än ditt", men så är det ju inte.. Alla jobb finns av en anledning, annars skulle de inte finnas.
Vad skulle hända om inte skolan fanns, då skulle vi inte få någon utbildning, som man senare kan använda om man ska kunna få ett jobb, vilket jobb som helst, och när man väl har ett jobb vilket jobb som helst, måste man kunna ge "sina barn" (om man har några) en bra uppväxt och utbildning det är ju inte meningen att barnen ska sitta själva hemma tills föräldrarana kommer hem sent på kvällarna, så om inte fritids fanns skulle man inte kunna jobba så länge som man gör, då skulle man få förlänga skoldagen, som verkligen inte skulle vara så uppskattat, speciellt nu när man ska spara så mkt pengar och dra ner på allt också...
Man ska vara glad för det man har, man kanske har det jobbet tills vidare eller så han man andra planer på sidan, det är ju ingen mer än en själv som vet det. En syssla som inte låter lockande för den ena är kanske viktigt för den andra.
Så om det finns någon där ute som säger att "mitt jobb är viktigare än ditt" så har de helt fel! Det finns inte ett enda jobb som man inte skulle klara sig utan, allt går runt, och för att allt ska gå runt måste de hänga ihop!

Vad folk inte riktigt verka fatta är att lyckas, det är när man är nöjd med det man gör, oavsett vad det är!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Tog du ingen bild på er från firandet av årsdagen?? Grattis igen. kram

2009-01-21 @ 15:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback