Familjekväll....?

Lördagen böjade med att jag vaknade och sen klev upp som tur var så jag inte började med något annat... kunde ha slutat illa i så fall..
När jag kommit upp och gjort frukost så åt vi den tillsammans alla tre, jag, pappa och Anni, Jimmie sov fortfarande, eller han var inte hungrig så han låg kvar i sängen och drog sig till klockan blev halv tolv och vi åkte in till Birsta och kollade lite.. Vi hittade inte så mycket men vi träffade Vickis, Snutten (Vickis "boyfriend") och Sandra, det var ett väldigt trevligt möte... Jag pratade lite med dem och frågade om kvällen men det skulle inte hända så mycket, tråkigt nog men imorn kommer det hända grejor, ojojoj vad roligt vi ska ha...
När vi kom från Birsta åkte vi till Willys och handlade inför kvällen, jag och Jimmie skulle bjuda på Tacos. När vi kom hem slängde jag och Anni oss framför Guitar Hero (ovanligt) NÄE!!!
Vi kom på det att man kan spela tilsammans istället för mot varann vilket gjorde det lite roligare, för då skulle man hjälpas åt med att träffa alla, man delade på mätaren som talar om hur mycket poäng man hade och starpower osv, när man skulle ha starpower fick man bestämma att man skulle trycka tillsammans för man kunde inte trycka själv, man skulle trycka samtidigt... =D det blev en riktigt utmaning... hihi ^ ^
När klockan blev hav fem så kom mamma och Tommy till oss de var också hitbjudna på middag, så jag och Anni stängde ner spelet och jag och Jimmie började på maten tillsammans det blev som det blev... haha slutade med smältostkrig.. =/ inte direkt bra... haha men det var kul..
Vi blev klar med maten och alla slog sig till bords för att äta, vi hade det väldigt trevligt tillsammans, när nästan all maten var slut så begav vi oss in i vardagsrummet och satte oss och pratade lite, berättade om olika saker som hänt mellan olika personer, lite minnen och ta igen grejor... =D
Mamma och Tommy begav sig hemåt runt halv tio? tror jag..
När de hade åkt så kollade vi på "Alvin and the chipmunks" SV: "Alvin och gänget"
Det var den sötaste och rligaste film jag sett på länge... hihi musiken till var helt underbar..
Jag får se den igen och verkligen lyssan på musiken eller kanske be någon skicka den =D
Det får jag lösa imron...
Jag har även betalat räkningar nu, så jag är riktigt fattig... men jag klara mig FÖRHOPPNINGSVIS ett tag till... Annars får jag lösa det på ett annat sätt. =)
Nu ska jag sova... Hörs imorn... Natti natti "readers"...


Pappa har kommit!

Idag klev jag upp kvart i nio för min pappa hade ringt ch väckt dig halv nio, jag skulle åka in till stan och hämta dem kvart i tio. Tio i nio ringer Micke och frågar om jag kan skjutsa han till stan, jag gick med på det så det bev att vi åkte tio minuter tidigare, så jag kunde åka och plocka upp en kille till och sen skjutsa dem till stan. Vi hann som tur var till stationen innan pappa och Anni hade klivit av tåget.
De kom in med tåget tio i tio, när de var framme så packa vi in oss i bilen och åkte till ICA MAXI och handlade lite som vi skulle ha inför helgen... det var två påsar med mat och småplock.. Men det blev lite grejor, efter det åkte vi hem och vilade oss lite, drack kaffe och fikade bullar. När klockan närmade sig ett så åt vi en lunch och efter det gick jag och pappa ner till Bolaget och handlade lite inför ikväll och imorn...
När vi kom hem igen så spelade vi lite spel och umgicks, pratade om hur det var där nere och allt... =D väldigt trevligt..
När klockan närmade sig halv fem så pkte vi in till Birsta och kollade lite, jag tankade även. När vi hade kommit in till Birsta så kom jag på att jag hade glömt telen hemma, vilket var väldigt tragiskt... men jag överlevde. När vi hade kollat klart på Birsta åkte vi in till stan, hade bokat bord på Norrlandskällaren, pappa bjöd oss på mat, vilket var väldigit snäll, det uppskattas...
TACK PAPPA!!!
Vi åt Entrecoté med klyftpotatis... mmm mumsigt.. till efterrätt blev det bananasplitt.. ännu godare.. =D
Halv åtta åkte vi från stan, fast innan vi lämnade stan så pkte vi och kollade runt lite. Det var himla trevligt..
När vi kom hem så satt vi oss och kollade lite på TV, det blev idol.. Jag följer inte det direkt man Anni följer det så vi kollade på det, sen blev det dax att sova för de äldre (pappa och Anni), jag gick då på en promenad med Maja och Tyra, det var väldigt trevligt att få komma ut och röra på isg lite. Jag har just kommit tillbaka och ska värma mig lite framför TV:en med Jimmie, vi ska kolla på ett avsnitt av Stargate SG1 tänkte vi, sen blir det nog sängen för oss också, ska upp i tid imorn så vi kan göra något kul, kan bara inte komma på vad än, men det löser sig nog =D
Imorn kommer även mamma och Tommy hit och ska äta middag med oss..
Så morgondagen kommer att bli väldigt spännande...

Många besökare!!

Nu har jag slagit med eget rekord med besökare/läsare på min sida...
Bara så alla vet!!!

=D=D

Guitarr Hero - roligaste spelet

Idag har jag gjort en hel del. Det började med pimpandet av bloggen, efter det så spelade jag Guitarr Hero med Maja, jag vann bara ibland.. ;) har äntligen börjat lära mig spela på medium.
När vi hade gjort det så lagade jag lite mat till mig Jimmie och Maja, hon åt hos oss idag, det blev Chilie con carne med ris och vitlöksbröd. =D
När vi hade ätit så rensade jag ut lite i kladkammaren och slängde hur mycket tidningar som helst... det var på tiden..
När vi hade kört och slängt allt den där så åkte jag och Maja ner till Domus och pantade en massa flaskor..
När vi var klar med det gick Maja på ett möte med KU och jag åkte hem till Vickis, vi var hemma hos henne ett bra tag, satt och lyssnade på musik och snacka lite skit.. sådär allmänt... =D
När klockan närmade sig åtta så åkte vi upp på ICA och jag köpte en cola sen åkte vi hem till mig och spelade ännu mer Guitarr Hero... Man kan inte få nog av det där spelet..
När jag spelar med Vickis så spelar  jag på medium och hon för det mesta på hard, och ändå vinner jag inte mer än en gång på tio kanske om ens det.. Så dagens mest använda fras är: Övning ger färdighet!
När klockan närmade sig elva så följde jag Vickis hem en bit som jag brukar göra, när vi kom till fontänen så kom det en stor lastbil körandes genom Timrå och Vickis sa till mig att det inte fick köra lastbilar här om de inte hade ett ärende om det trodde vi inte eftersom klockan var så mycket. Precis bakom lastbilen spm kom polisen så vi blev väldigt nyfikna och skulle kolla om det gjorde något men de gjorde de inte... Vi stod och pratade ett tag till och sen kom det en personbil med att släp och på släpet så hade han något som såg ut som en lekstuga/bastu på något vis, det såg väldigt roligt ut i alla fall, så vi stod och kollade på honom också innan vi sa hej då och gick varsitt håll. ;)
Nu när jag har kommit hem så känner jag hur varmt det är i lägenheten, Vickis påpekade det även innan så jag får nog gå och skruva ner elementen för imorn får vi gäster som stannar hela helgen!
MIN PAPPA HANS SAMBO KOMMER IMORN!!!!! De ska vara hos oss hela helgen, fira min födelsedag och hälsa på lite grann =D
Det kommer at bli så kul... =D
Längtar verkligen tills dess att jag ska åka och hämta dem på stationen imorn =D

PIMPAD!!!!

Nu har jag äntligen pimpat min blogg!!!
Jag och Maja har suttit i närmare två timmar kanske mer för att få till detta som jag gjort...
Jag är sååå himla nöjd, jag har till och med gjort det själv!!!
SKRYTA MÅSTE MAN FÅ GÖRA!!!! 

© Malin

Dagarna som gått...

Ja vi kan börja med att skriva om måndagen, jag var vaken länge och sen när jag hade somnat så skulle jag upp elva på tisdagen för jag skullë åka in till Birsta och Mötta Vickis och Sandra där inne, hade bestämmt med dem dagen innan.
Så väl inne på Birsta så kollade vi på julklappar och Vickis skulle köpa sig en jacka, Innan vi kollade runt i alla äffärer så åt vi på McDonalds, och då hade Thomas kommit in till Birsta med så han fick äta med oss, det var en trevlig liten lunch.
När vi hade ätit så satt vi oss och pratade om allt möjligt och tog igen sånt som vi missat. Thomas hade åkt hem och vi åkte till Stadium och Vickis hittade jackan som ho gillade. Den var skitsnygg men den kostade där efter också... Men det var verkligen värt pengarna för, jackan hade alla fördelar som hon ville ha på en ny jacka så den var verklign värd pengarna...
När vi kom hem så skjutsade vi Sandra till bussen sen gick vi upp till Vickis ett tag och när klockan närmade sig Middagstd så skulle de in och äta på MAX så jag åt också där inne, det var gott. När vi kom tillbaka åkte vi och lämnade pengar hos Jimmie (älsklingen #1) så att han också skulle kunna äta något.. Etfer det åkte vi till Thomas och kollade lite på tv, spelade UNO, jag vann hela tiden, Vickis och Thomas turades om att förlora... haha =D
När vi åkt från Thoms så svängde vi in på gården och kollade läget där innan vi bestämmde oss för att åka hem till mig och spela en hel massa med Giutarr Hero. det var så himla kul vi satt länge och spelade. När klockan närmade sig halv tolv så träffade jag Maja för vi skulle gå ut med Tyra.
När vi kom tilbaka från promenaden så satte jag mig för att spela ännu mer Guitar Hero, jag måste bara heöt enkelt bli bättre än Vickis, men det komme rnog ta tid innan jag kommer upp i den nivå som hon är på... Men det får ta sin lilla tid..
Onsdagen började med att jag skulle kliva upp åtta men jag stängde av larmet och snozade till tio då Jimmies klocka ringde så jag tänkte nu är det dax att kliva upp med tanke på att jag börjar jobba elva men jag somnade om igen... Vilket var SÅ DÅLIGT!!!
Som tur var så vaknade jag halv elva och fick skynda mig upp ur sängen och göra mig klar för att springa upp till vivsta skola och börja jobba.. Jag hann som tur var.. Men komma försent är något som jag aldrig lyckats göra...vilket är väldigt bra..
När jag kom hem från jobbet så var klockan halv tre så jag jobbade inte så länge och då fick vi främmande, Anna-Banaana kom förbi och grattade mig i efterskott. =D Det var väldigt trevligt, hon och Mattias kom hit och drack lite kaffe och fika bullar som jag hade bakat..
När de hade åkt så kom Vickis till mig och jag Jimmie gjorde mat så vi kunde äta innan jag skulle skjutsa in Micke till stan, han skulle hem till Jalla och Lana lite...
Innan vi åkte in till stan så släppte jag Vickis hos Thomas, sen när jag och Maja kom tillbaka från stan så gfick vi också upp till Thomas och kollade lite på TV innan vi bestämde oss för att vi skulle åka till MAX senare för att äta, men inann det så skulle vi åka och få mina pengar av Mikka, för jag hade inte fått dem än så hon mötte upp oss på OKQ8 innan vi åkte till MAX.. Innan vi åkte bestämde vi att Mikka fick vara med os för hon skulle ju oxå äta så det är väl lika bra att alla gör det tillsammans... Jag och Vickis åkte med Thomas, Maja åkte med Mikka, Vi kom in till MAX när klockan var närmare tio och vi åt, sen åkte Thomas till Bydalen och köpte cigg, mendasn Mikka och Maja åkte till Timrå och vöntade på att vi skulle komma tillbaka... När vi kom tillbaka så tänkte vi att vi skulle sladda men det blev inte så, för Maja skulle åka ut med Tyra till Fagervik och jag jade ingen bensin, Maja inga pengar, och Thomas kunde inta ha henne i sin bil, för det första är det skinklädsel och för det andra så är han allergisk. Thomas ringde till Forsell och frågade om det var okej att han lånade hans bil för att köra ut Tyra, han tyckte att det var helt okej. Men när han ringde till Mikka och sa till henne att komme ner med nyckeln så hade hon ringt till Forsell och sagta tt vi skule ut och sladda vilket vi inte skullle, dethar vi ju egna bilar som om vi vill göra det!!! Jag fattar inte varför hon ska ljuga för honom... Det var likadant när det gällde däcket eller krocken, men det är ju hennes val, snart märker han väl vad hon håller på med...
Så Tyra fick inte komma någonstans igår, vilket var väldigt dumt för Maja kan inte ha henne idag egentigen... Hela hennes dag har blivit kaos....
MEN TACK MIKKA!!!! 
Idag var det tänkt att Thomas skulle ringa och vöcka mig klockan åtta men när han ringde så kunde han inte prata med mig i fem minuter så jag skulle vakna utan det vara bara; god morgon, kliv upp, jag har inget batteri!
Så jag försökte kliva upp men jag lyckades inte så bra.. När klockan var tio ringde Jimmies klocka så jag tänkte kliva upp då men så blev det inte heller, utan halv elva klev jag upp... Så nu sitter jag här och väntar på Maja vi ska spela lite Guitarr Hero, jag måste bara bli bättre, haha =D

Lång kväll...

Igår var det ju tjejkväll..
Det var tänkt att det bara skulle vara jag och Maja men sen frågade vi två till så vi vart fyra stycken..
Vi såg tre filmer och vi började titta när klockan var halv tolv så klockan var närmare fem när alla begav sig hem..
Det var världens bästa filmkväll, så mysigt och trevligt...
Idag sov jag till klockan var två. När jag klev upp var det bara att snabba sig med att duscha och göra sig klar, skulle skjutsa Jimmie till tandläkaren, han har fått problem med en  tand som han fick hjälp med för ett tag sedan. När vi kom dit så kollade de lita snabbt sen fick han en ny tid om två veckor. Så vi får se hur mkt det kan kosta att fixa den j*vla tanden...
Det är sjukt hur mycket pengar det kostar att fixa tänderna... Men det kan kanske vara värt det...
När vi kom tillbaka från byn så kom Maja hit och vi spelade ett spel som jag fick av Mikka när jag fyllde år "intimt".
Det var sååå himla roligt.. man lär verkligen känna den man spelar mot. Men det roligaste av allt var att jag och Maja visste nästa på en gång vad den andra skulle svara så vi känner varandra redan jätte bra... =P
Vi måste spela det igen... =D

Tjejkväll!!!

Nu är det dax för en lååång uppsittarkväll...
Jag och Maja har just varit inne i Stan och hämta Micke han hade spelat på Söndagstuneringen på kasino och han VANN!!!!
GRATTIS MICKE!!!

På vägen hem så åkte vi in på Maxi och handlade lite gott som vi ska ha till våra filmer som vi ska se...
Vi tänkte börja kvällen med "Meet Joe Black" Maja säger att den är jätte bra, jag har inte sett den än så jag hoppas på det bästa...
Efter det blir det nog någon annan bra film, vi funderar på att se alla tre "Pirates of the caribbean", men jag vet inte, vi måste komma på något bra, fast nu innan vi börjar på filmen så ska vi ut och gå med Tyra en sväng sen blir det nog en sladd på bilprovningen och hem och mysa i soffan =D
Någon som har ett bra filmförslag till en annan filmkväll...?

Söndagens underabara lugn..

Idag klev jag upp halv tio och ringde mitt jobb och frågade om jag skulle jobba tre timmar idag och det skulle jag, så jag gick och la mig igen, sov till klcokan var halv elva, åkte till jibbet halv tolv och jobbade tre timmar. Halv tre åkte jag och Maja till Thomas, han fick äntligen hjälpa mig med mina blinkers, han bytte dem och han fick kakor av mig. =P som tack för hjälpen... hihi
När vi var klar där skjutsade jag Maja och Micke till Fagervik och sen åkte jag hem. Jag skulle bort till Mikka också men det verklar som det aldrig blir av? Men någon gång kommer vi förhoppningsvis träffas =P
Jag och Jimmie har just kollat klart på en film och jag ska strax gå och laga mat, fast endast till mig själv för Jimmie har fått jätteont i en tand så han kan inte äta. Men det blir till att värma en matlåda och äta den, snabbt och enkelt..
Ikväll har jag inget planerat förrens typ vid nio eller nått, vet inte än hur det blir och när det blir... =P Får helt enkelt se när Maja hör av sig.. VI ska ut och gå med Tyra på en riktigt lång promenad... Det kommer att bli kallt men kan bli hur kul som helst.. =D


Inbetween...

Igår gjorde jag inte så mkt... Tog det lungt och var med kompisar, sen åkte jag in till stan och träffade en hel del folk som man inte pratar med så mycket annars.. =P
Vi åkte några svängar och sen messa jag Thomas han var oxå i trakten och härjade, så då hälsade vi på honom men han var så trött så han var inte så pratglad...
När vi åkte hem så sladdade vi på vårt "hemliga ställe" hihi.. Det var så himla kul jag tror jag har börjat lära mig nu =D
Innan jag åkte hem plockade jag upp "min älskling" (inte Jimmie) och hon sov hos mig inatt...
Vi vaknade runt 10 men somnade om igen sen klev jag upp elva och gjorde mig klar vi åkte iväg runt ett och vi var i och hälsade på lite trevlig filk hela eftermiddag åt fika där och så, klcokan närmade sig sex innan vi var på väg hem, men hem kom vi och nu är har jag varit med Jimmie och kollat på en film, ska se en till sedan hoppas jag. =D
Ingen som har ett bra förslag på film som man kan se?? Har verkligen Idétorka när det gäller film.
Men nu ska jag snart ner till Inbetween och kolla på när Brobergz spelar.. Ska även träffa Maja och Lenitha där och se vad för kul som vi kan hitta på...
Jag, Maja och Lenitha har även kommit på världes roligaste grej, vi skickar så mkt mess till varann att det blir lätt felstavning, men vi har kommit överrens om att inte rätta til stavfelen.. så det kan bli hur kul som helst... haha

Gårdagen/idag... =D

Igår började dagen med att jag skulle kliva upp sju och åka till Laggabergs skola och jobba mellan åtta och hav fem, Jag var sååå hilma trött (nu igen) när jag klev upp.. Men jag klarade av dagen och jag kom hem, när jag kom hem hade mamma och Tommy kommit för de skulle äta middag hos oss och sen skulle vi fika och jag skulle få min paketer... =D Det blev Chilie con carne med ris till middag och kaffe med bullar och kakor till efterrätt. Det var en riktigt trevlig kväll.
På jobbet så var jag ute och var fritidsvakt så att de inte skulle hända något när de åkte pulka i backen utanför, alla upp till och med trean måste ha hjälm men det hindrar ju inte en olycka...
Det slutade med att ajg oxå åkte två svängar med en "pulka" det var som en madrass som man åkte på, så idag har jag jätte ont och ett blåmärke på rumpan... Men har man kul så har man, då ska det kännas...
På kvällen så kollade jag och mamma igenom vinden efter julsaker, pynt osv, vi hittade en hel del, jag fick lite om mamma tog med sig resten hem till Tommy och henne när han kom och hämtade henne på kvällen. Thomas kom även förbi en stund och tog ännu en bulle eller två, de måste ju ta slut så de inte blir gamla som förra gången.. =D
Det slutade med att vi spelade några rundor "Rayman" på mitt Wii, han skulle vara bättre än mig men det var han inte... haha Jag är bäst på det där.. =P
Idag så klev jag upp sju och gjorde mig klar för ännu en dag på jobbet. Jag var ännu tröttare idag än jag var igår. Och när jag var där fick jag veta att vi skulle på en förställning klockan elva till tolv, det var väldigt roligt faktiskt men jag höll på att somna... När vi kom tilbaka var det bara en timme kvar och då hade vi avslappning och jag häll i den, det gjorde ju inte min trötthet bättre, men jag överlevde, slutade halv två och då åkte jag hem och la mig på soffan för tat vila lite men det blev mer kolla på tv än vila kanske slumra till några gånger men det var då inte länge... hehe
Sen kom "min älskling" (inte Jimmie) och vi satt oss och kolla lite på tv och snacka lite skit, nu sitter vi och inte gör så mkt, vi funderar på om vi ska åka in till stan, men jag vet inte hur länge hon ska stanna. =D
Men vi märker väl det så småningom.. Nu ska vi laga lite mat och sen äta den tänkte jag... Får se om det smakar gott..

GRATTIS!!!

GRATTIS PÅ 20ÅRS-DAGEN!!!
HOPAAS DU HAFT EN BRA DAG!!

Fira min födelsedag är ku*!!!

Tisdag kväll blev verkligen inte som jag hade tänkt, Lenitha messa och frågade om vi skulle komma in till stan och snurra lite, men det var inte tänkt att vi skulle det, men så helt plötsligt så ringer mamma och säger att hon behöver skjuts hem vid kvart i nio för Tommy ska jobba över så jag bestämde mig för att skjutsa hem henne och då ringde jag Lenitha och sa att vi kommer in till stan vid halv tio... Vi hade en DEJT!!!
Jag och Maja åkte från Timrå, skjutsade mamma till Njurunda sen mötte vi Lenitha vid Statoil på bergsgatan. Vi begav oss ner till MAX och jag fick en FÖDELSEDAGSPRESENT i förskott. =D=D=D Det blev en mysig måtid på MAX som Lenitha stod för..
TACK LENITHA!!!
När vi satt på MAX så fick Lenitha för sig att det skulle vara kul att leka i lekhörnan.. då blev det såklart dags att knäppa lite bilder...
   
Det ser verkligen ut som om hon har ku*... haha

När vi tyckte att vi var mätta och nöjda så bestämde vi oss för att ja men vi kan ju ha pyjamasparty hos Malin (mig).
Tjejerna ringde hem till sin karlar och frågade om det "fick lov" att sova borta.. ;) det var helt okej så bå sladda vi lite vid Lidl, och det var riktigt kul för Lenitha är lite åkrädd...
Efter det blev det en snabbvisit hos Lenitha då hon skulle packa först ch främst sin pyjams så man kan ha pyjamasparty =P Efter det begav vi oss till Birsta City och lallade på, vi åkte en sväng i parkeringshuset/plan fyra... Då blev det endast en bild, tyvärr.
OBSERVERA hur lenitha har knäppt knapparna på jackan fel. =P


Nu kommer vi til den roligaste delan av igår =D
Klcokan började närma sig tolv och eftersom jag fyller 20 den 19NOV så tänkte vi att vi skulle småfira mig när klcokan vcar tolv, men det var inte så lätt. Fick en massa SMS precis då klockan slagit tolv.
FRån Thomas, Lillebror, Mikka och Forsell. Man hinner inte lösa det ena förrens det kommer ett nytt så jag fick svara på dem innan vi "lånade" en kundvagn och då började det roliga...
Min småfilmer får tala för sig själv..

VI VILL ÄVEN VARNA KUNDVAGNSVÄNNER FÖR KÄNSLIGA BILDER/FILMER!!!

1. Maja åker - Lenitha kör - Malin Filmar
OBS! Inget att observera!


2. Lenitha åker - Maja kör - Malin filmar
OBS! Maja gör billiknande läte!



3. Malin åker - Maja kör - Lenitha Filmar
OBS! Det finns alldeles för mycket för att skriva allt!



4. Malin och Mikka turas om att köra/åka - Maja och Lenitha turas om att filma
OBS! Lyssna nog på hur våra kameraflickor diskuterar, slåss, och filmar konstiga saker!


Har även några bilder som man måsta ta en snabbtitt på =D
1.Lenitha i kundvagnen
2.Maja i Kundvagnen
3.Malin i kundvagen

1. 2, 3.

Detta var så himla kul, kan inte komma på en annan kväll då jag haft så roligt =D
När vi var klar med vårt lilla race så satte vi in oss i två bilar, Mikka i sin bil med Maja,  Jag i min bil med Lenitha.
Vi åkte ner till Indusrtiområdet och sladdade ännu mer, det var så himla ku*
Men det var ännu roligare då Polisen följde efter oss och Lenitha som nyligen hade sett COPS blev ju helt hysterisk och visste inte vad hon skulle göra, fast att det var jag som körde. De åkte efter oss från Checkers nästan hela vägen till EON, sen åkte de ett annat håll. Vi tyckte et var en himla tur men ändå inte. För Lenitha hade ställt in sig på at vi skulle bli stoppade, men det var bra att vi inte blev det för då kunde vi sladda på fotbollsplan bakom EON...
När vi åkte hem sedan så bestämde vi oss för att kolla på film, jag, Lenitha och Maja kröp ner i min och Jimmies Dubbelsäng... Vi slog igång filmen björnbröder och kollade på den och när vi skulle somna så gick inte det så bra för vi pratade om allt och inget men alla var så övertrött att vi inte kunde somna så när klockan var ca, fem så somnade vi och jag skulle upp nio och göra mig klar för dagens Birsta City besök... Vi åkte från mig vid runt tio tiden och väl där inne så gick vi på biltema, rusta, Ikea, Birsta City, Mekonomen, Media Markt, Bauhaus och så klart SYSTEMBOLAGET!!!
Helt naturligt att man tar en bild... =P

När vi hade varit på alla ställen och köpt det som vi skulle så åkte vi hem till mig och fikade. Då kom även Forsell bort och han hade fixat en födelsedagspresent till mig... Den bästa jag kunnat få faktiskt... Jag blev så himla glad!!
Nya blinkers till min bil...(min ena gick ju sönder i fredags)
TACK FORSELL!!!!
Nu sitter jag och tar det lugnt, ska se om det droppar förbi lite folk om en stund...
Senare så kommer Thomas förbi och imorn så kommer mamma och Tiómmy förbi och ska gratta mig då... Jag ska bjuda dem på middag och fika såklart...


GRATTIS!!!

Idag är det äntligen min dag =D
Idag fyller jag 20år =D

Tiden springer förbi..

Ja då har ännu en dag svept förbi... Idag har jag hunnit med en hel del, blev ringd och väckt imorse så det vara bara att kliva upp. När klockan var halv elva så började jag baka för att få till det sista inflr imorn.. Jag har bakat som bara den nu senaste dagarna... Men det kommer förhoppningsvis ta slut.. =P
IMORN ÄR DET MIN FÖDELSEDAG JAG FYLLER 20ÅR!!!!
Imorn så kommer det förhoppningsvis hit folk och säger grattis, jag har bjudit hit några stycken.. Maja och Micke kommer, Anna och Mattias, Thomas kommer, Forsell skulle titta förbi. Även släktingar men de skriver man inte in alla =P
Mamma och Tommy kommer hit på Torsdag och grattar mig då =D
SÅ då ska vi bjuda dem på mat och sen fika, efter det ska Tommy jobba och mamma ska hem.
Idag så har jag som sagt bakat, sen blev det städning och sen åkte jag bort till Anna och hälsade på henne en sväng, sen efter det så åkte jag hem och lagade mat och plockade undan lite så det ser bra ut inför imorn... =P
När vi åt så kollade vi lite på tv jag och Jimmie sen myste vi lite i soffan, orkar ju inte göra något direkt efter maten.. =P
Nu sitter jag vid datorn och väntar på att det ska hända något kul.. =D
Men det kommer det nog inte att göra, men man kan ju hoppas på det bästa... haha..
Jag har även gjort en inlägg endast för Annika som fyller år idag. Hon är ju helt underbar... Messade med henne nyss om like roliga saker som vi sa till varann i Tallinn när vi var där förra sommaren, haha det var så kul att vi höll på att skratta ihjäl oss. =D=D

Det enda som jag inte ska göra imorn det är att DISKA!!! det får Jimmie fixa... =P
Hoppas jag slipper det med, men det borde jag eftersom det är min födelsedag!!!!

GRATTIS!!!

Grattis på Födelsedagen Annika!!!!
Hoppas du haft en trevlig fördelsedag... =D


2 dagar kvar!!

Sen är man 20...
Ville bara berätta det så att alla vet =P

Julhandling...

Idag åkte jag till Birsta för att inhandla lite julklappar, jag fick tag på två stycken men sen hade jag ju väldigt många redan innan... Men jag ska försöka hitta till svärföräldrarana sedan också, vet ju faktiskt inte vad de gillar... Jimmie ska få ta reda på det.
Jag var även in på Maxi och köpte lite grejor till min bakning som jag har i full gång här hemma, men vi kom hem så sent så det blev inte mkt till bakning... men det får bli imorn. Sista chansen för mig då.
Jag köpte även två tröjor och ett par örhängen när vi var in på City, det var rea så jag kom billigt undan.
Nyligen så var Tommy hit och kopplade ur min ABS så att jag skulle slippa at bromsen slår tillbaka när jag bromar... Men när den var urkopplad så lät det konstigt när jag bromsar ändå så jag ska få det tittat på till helgen..
När det var urkopplat så tänkte jag att det skulle vara en bra ide att åka och testa bromsa så jag vet hur det känns när jag ska köra i trafiken sen.. Så jag tog med mig Maja och vi åkte ut till industriområdet och testbromsade, det var riktigt roligt. Vilken sladd man får nu när man inte är försiktig. Men det var kul så vi körde en sväng extra eller två, sen när vi var på väg hem fick jag så mkt sladd att bilen slängde sig fram och tillbaka på vägen och till slut som hamnade jag i diket på andra sidan vägen.. Jag visste inte vad jag skulle göra och Maja var helt till sig och vi skrattade och sen slog vi på varningsblinkersen så vi inte skulle bli påkörda, just när vi kom ner i diket så kom det en äldre dam och sa till oss att köra lite försiktigare, hon sa till Maja att kliva ur bilen och då hjälptes de åt att putta upp bilen ur diket och jag kom iväg igen... Snacka om en upplevese som man inte kommer att glömma, jag ska tänka på detta nästa jag kör någonstans och jag känner att det är halt på vägen... Man måste kunna skratta åt det hemska och det gjorde vi...
Man lär sig av sina misstag!
Jag har även kollat på Desperate Housewives, det var riktigt bra faktiskt, jag ska inte avslöja vad som händer ifall det är någon som inte sett det... =P
Imorn är det dax fär bakning igen =D det blir vaniljbullar, som både är gluten- och laktos-fria, får se hur jag lyckas med det. ;)

Måndag igen...

Idag klev jag upp tio, men jag var tvungen att bli väckt två gånger av Thomas, han ringde hav tio och sa till mig att kliva upp men jag orkade inte, jag sov igen till klockan blev tio och han ringde igen och så klev jag upp. pratade med honom tills jag vaknde sen slängde jag mig i duschen och gjorde mig snygg och fräsch... =D
Halv elva ringde jag Mikka och såg till så att hon skulle vakna men då var hon redan vaken så gjorde ingen nytta då jag ringde. Hon kom bort och hämtade bilen halv tolv och då lånade hon även isskrapan...
Sen åkte hon iväg. Jag har nu varit hemma och städat lite smått, sprungit runt och plockat... Nu ska jag strax åka och inhandla lite fler ingridieser till min fortsatta bakning...
Ikväll blir det nog bara lugnt, ska sova tidigt så jag orkar med morgondagen..=D Jag ska även kolla på Desperate Housewives och se om det är något spännade och intressant i detta avsnittet. =P

Skulle publicerats igår...

Dagen började för mig klockan 8 då klockan ringde, jag var verkligen död... Men klev upp gjorde jag inte..
Men jag ska börja med att förklara vad som hände igår.

Klockan ett började jag och Mikka messa en hel del och skulle bestämma när jag skulle komma och hämta henne i Söråker, vi kom fram till att jag skulle åka från Timrå två, så det gjorde jag, gick ut och sopa snö från bilen och begav mig mot Söråker. När klockan v ar hav tre var jag hemme hos han som Mikka och Nette var hos och där stannade jag till tre sen åkte vi in till Timrå. Väl i Timrå hämtade jag min plånbok sen åkte jag och Mikka in till stan. Inne i stan träffade vi Thomas och sa hej och hej då, blev en väldigt snabb träff... Han var trött och skulle hem. Efter Thomas hade åkt kom Olle med två kompisar och hälsade på oss.
Just när vi skulle åka och äta så kommer det fram två killar till mig och Mikka och säger hej ni skulle inte kunna skjutsa oss till Alnö och Mikka sa att det var okej så de hoppa in i bilen och då bestättar vi att vi ska köra driven på MAX först och ta med mat, men det tyckte inte dem för då skulle vi inte få så mycket pengar som de sa från början så de försökte sänka prist men då sa vi antingen betalar  ni fullt pris eller så hoppar ni ut och hittar skjuys på annat sätt... Det var lite spännade att skjutsa hem dem, Mikka var inte alls nykter så hon var pratglad med killarna i baksätet. Väl framma där de skulle bli avsläppt så frågade de m vi ville följa med in och tga en drink, men jag tackade nej för jag kör och vi hade mat i bilen. Då frågade han om vi ville komma in och lyssan på en låt som han var hätteduktig på att spela på Gitarr, men vi tackade nej igen och åkte hem, på vägen hem så somnade Mikka lite lätt flera gånger och jag fick ropa på henne för att hon skulle hålla i drickan från MAX.
Väl hemma hos mig så åt jag, Jimmie och Jocke medans Mikka lallade på och skulle sova, när hon var på väg in i sängen snubblade hon och sen när hon hade kommit in i sängen så hade hon fått en hink och hon tömmde sin lilla magen på det som hon hade där... Jag tömmde hinken så det inte skulle lukta illa i sovrummet när vi skulle sova, men det var till ingen nytta hon hade fyllt den lika snabbt igen. Jag kollade på slutet av en film innan jag gick och la mig för att sova, jag somnade på en gång och sen ringde klockan åtta men jag klev inte upp.
Jag ringde mamma halv elva men jag klev inte upp då heller för jag var sååå trött...
Halv tolv kände jag att det var dax att kliva upp så jag klev upp och åt lite frukost, sen klev Mikka upp och vi begav oss in till MCDonalds Mikka ville ha frukost så jag körde hon får ju inte det idag, hon slutade dricka halv fem.. När vi kom tillbaka så släppte jag av Mikka hemma och jag åkte hem för att baka inför onsdagen (( FÖDELSEDAGEN!!! Snart 20 år!! )) Jag bakade tre olika sorters kakor, jag gjorde till och med Laktosfriakakor så Thomas kan komma förbi och fika när han slutat jobba..
När jag hade bakat klart så åt jag Middag, med Jimmie efter det kollade vi på Mikkas bil han ska fixa den imorn... När jag kom hem till Mikka så lyssnade vi på musik och umgicks, skrattade åt gårdagen och slappa tills Kicken ringde Mikka och vi åkte ner och träffade han i Timrå, efter det åkte vi hem till mig och nu istter Mikka och kollar på tv, hon kollar på "ensam mamma söker" Jag ska köra bort till Thomas en stund sedan för han skulle kolla på bilen idag men han är såå seg så det atr tid för honom att säga till mig när jag ska komma, ska ringa han sen!
Men nu ska jag stänga ner min dator innan den stänger av sig själv...


Snacka om att sova länge...

Igår var jag och Mikka inne i stan och härjade, vi möttes i stan med en varsin bil för hon hade varit i Njurunda och jag i Timrå.. Klockan var runt tio när vi möttes och då såg vi Jocke och någon kompis till han men kände inte igen oss så han stannade inte och prata. Men det gjorde inget Mikka ringde till honom så pratade hon med han så...
Efter ett atg så körde Fredrik förbi i sin bil och vi tutade men han såg inte heller att det var vi så vi ringde Madde och hon kom in til oss istan och vi umgicks med henne.. Hon ringde till Fredrik och han kom  för att vara med oss, vi körde ett varv genom stan och skjutsade folk, sen sladdade vi vid fraktarna... det var jättekul =D jag har kommit på hur jag ska göra.. =P men det var inte så kul med mitt ABS det bråkar på mig hela tiden. När jag skulle ställa min bil bredvid Mikkas så började det bråka ordentligt. Jag rullade fram mot Mikkas bil och just när jag var så nära så vi skulle kunna prata genom framrutorna så blev det halt och min bil ville inte bromsa så jag skrapade bort färg från Mikkas bil och jag tappade färg från min egen, Min vänsterblinkers gick även sönder, men det blev inga alvarliga skador som tur var..
Vi träffade Olle en sväng också innan vi åkte hem. Vi körde tre bilar hem... =D lite komiskt... Väl hemma hos mig kollade vi in oss mina pojkar, de har ju lanat hela helgen, eller det av helegn som har gått... Gör fortfarande det...
Igår som blev jag själv runt tjugo i fyra då skulle jag sova de andra två åkte till Mikka och skulle sova där men de kom tillbaka till mig och vi sov alla tre i dubbel sängen... mysigt mysigt.. Jag klev upp elva och det gjorde även Soffan, hon åkte direkt och jag åkte till jobbet jobbate tre timmar och kom hem igen kvart i tre då la jag mig i sängen igen och väntade på att Mikka skulle vakna. Jag somnade, vaknade igen när Anna ringde och pratade med mig;) sen somnade jag igen och vi klev upp tjugo över fyra då vi åkte hem till Mikka och åt Middag, riktigt got var det.. Efter det gjorde sig Mikka klar, jag trodde vi skulle pka in till stan, men så blev det inte... Hon skulle åka på fest så jag skjutsade henne, Jag ska hämta henne i natt oxå, då ska vi in till MAX hon ska äta, så idag kör jag automat med tanke på att min bil bråkade igår... Nu vet jag inte vad jag ska hitta på vänta på att klockan ska bli ett kanske så jag kan åka och hämta Mikka och sen åka hem och sova, även om jag sovit mycket idag så är jag faktiskt lite trött nu...
Imorn blir det baka hela dagen... får se hur det går med den saken, det måste göras så det är väl lika bra att göra det imorn...

Inte min dag!!

Idag är inte min dag. jag Vaknade så hade jag sovit på telefonen, och jag hörde knappt att den ringde i morse när jag skulle upp.
När jag klivit up och gjort mig klar för att jobba så gick jag ut i till bilen och skulle skrapa rutorna, men man får ju egentligen ite slå på bilen medans msn gör det så det gjorde jag inte, viket gjorde att det blev jätte svårt, men til lsut slog jag på bilen, men glömde slå på värmen på rutorna, så jag fick göra det när jag kom att jag gjorde fel och då gick allt mycket lättare. När jag kom fram till Sörbergeskolan och skulle svänga in på parkeringen så svängde jag av fel för mina bromsar bråkade med mig.. Men jag kom fram i alla fall. Jag ställde bilen och skulle gå in till lärarrummet och då gjorde jag världes vurpa och fällde mitt vänstra ben med det högra landade på höften och högra armbågen vred axeln och tappade mobilen, vilket jag märkte när jag kommit in, så det var bara att gå coh hämta den.. Den var snöig och blöt, men den funkar än.
Väl inne på skolan fick jag alta mif fram med tanke på vilken smäll jag fick. Men dagen gick fort och jag slutade kvart i elva, då åkte jag till V-cenralen och bytt min omläggning på brännsåret på ryggen. Det gick toppen.
Väl hemma så tog jag mig en lunch och fikade lite, fixade mina naglar och väntade på Lina, halv två åkte jag ner till Statoil och skulle tanka men det ena var avstängd så jag fick backa in och tanka för att inte stå ivägen för den som redan stod och skulle tanka. När jag klev ur och skulle ta kvitto fanns det inget så jag kom inte ihåg hur många liter jag fick i viket gör det svårt för mig att veta när jag ska tanka nästa gång, men det löser dig nog ska ni se.. =D
När jag skulle hoppa in i bilen slog jag i huvudet och fick en rejäl huvudvärk som inte släppte på en gång, men det gjorde inget. Lina kom och jag fastnade i en uppförsbacka och stod och spann till slut fick jag backa för att få nya tag, då gick det bättre så vi åkte in till Birsta skulle kolla efter julklappar...
Lina hittade en hel del men jag hittade ingenting. Men det var kul att få va med Lina en stund igen =D
När jag skulle åka hem så gick jag in på affären och handlade lite saker till maten Mjölk och annat som är nödvändigt att ha hemma...
När jag kom hem hade Jimmie och Jocka slgait läger i köket med en varsin dator och nu sitter de och lanar nya WOW... Jag ska inte vara hemma som tur är.
Med tanke på att jag sov så lite i natt så var jag jätte trött när klockan närmade sig sex, sju så jag gick och la mig och sov en timme. Det bästa jag kunnat göra idag faktiskt. Jag behövde det. Nu är jag pigg och glad igen =D
Om en stund är det dax för mig att åka in till stan, jag ska träffa Mikka och sen kommer Olle och hans kompis så vi ska väl hitta på något kul i alla fall.
Jag hoppas att kvällen/natten går bättre för mig med tanke på hur dagen har varit... :/
Men det är bara att ta det lugnt så ska allt ordna sig.. haha =D

Roadtripp till Hudiksvall!!

Idag har vi varit till Hudiksvall och härjat. Vi åkte från Södra köpmangatan nio på morgonen.. Då begav vi oss mot Birsta för att tanka, det blev tankat och sen åkte vi vidare till Statoil i Gnarp, där bytt vi förare, jag körde från Timrå till Gnarp därifrån körde Mikka hela vägen ner till Hudiksvall och ända fram till Albert och Herbert.
Vi var framme vid affären runt halv elva strax efter det någon gång. Det var en bra resa ner. Jag tog så klart några bilder på vägen ner och några på vägen upp.... Självklart!
Inne på Albert och Herbert så fanns det nästa hur mycket som helst, fanns en massa småplock och en massa större grejor. jag Köpte en hel drös med grejor. Ljuslyktor, salt- och peppar-kar, Julklappspapper, julklappsetiketter, handdukar till badrummet, spislock, fryspåsar, "julklappar" vilket jag inte kan berätta här, och lite annat.
När vi var klar där skulle vi hitta till Dollar Store och det var faktiskt väldigt enkelt och vi var in dit och skulle hitta en massa saker oxå. =D Vi gick runt väldigt länge och jag köpte lite julgodis, våtservetter, örhängen, strumpor, advetsljus, äggskärare, ljuslyktor, ännu mer julklappspapper, och så klart "julklappar"...
När vi hade gått omkring ett bra tag bestämde vi oss för att ge oss åka och käka så vi betalde våra grejor och sen åkte vi ner till McDonalds och där åt vi sämsta maten jag någonsin fått på McDonalds i hela Sverige. Hamburgarna var brända och sega, stripsen var för salta och hårda, ketchupsburkarna var slut så man fick påsar, lätt att doppa strpisen i det då =O Colanmaskinen var slut så vi fick en burk vilket var mindre än vi hade betalat för och dessutom så var den varm...
Inte en chans att jag äter där igen...
På vägen hem körde jag från Hudiksvall till Gnarp sen bytt vi där och Mikka körde till Mamma där vi pratade lite och bestämde grejor angående nästa vecka, när vi var klar där åkte vi in till stan och tänkte mellan-landa men så blev det inte. Vi åkte till Birsta och Mikka beställde hem en fläktrem till sin bil och jag fick provsitta min Audi som jag gillar så mycket, den var helt underbar... Väl klara med det åkte vi till Timrå och släppte av Maja och hennes grejor och vi bar in allt som jag hade köpt och efter det så bestämde vi oss för att åka till Birsta och ta en kaffe vi bjöd med Thomas med det slutade med att han fick köra för han ville inte åka med Mikka. Tog hans bil och köpte en varsin kaffe och tog det lite lugnt på Birsta och efter det gick vi på HM och köpte lösnaglar och hårfärg till Mikka.
Vi åkte sedan hem efter det och nu sitter vi och gör inte så mycket väntar på att Småpojkarna ska bli klar så vi kan åka in och möta dem någon gång....

BILDTAJM!!
1. På väg till Hudiksvall
2. I bilen Malin (jag) och Maja
3. I bilen Mikka kör
1. 2. 3.

4. Dollar Store
5. Dollar Store igen
6. McDonalds
4. 5. 6.

7. Mikka med rosa sockervadd
8. Maja med blå sockervadd
9. Malin (jag) med gul sockervadd
7. 8. 9.

10. Trams i bilen med Malin (jag)
11. Trams i bilen med Maja
12. Trams i bilen med Mikka
 10. 11. 12.

13. Intrumentbrädan OBS! spolarvätskelampan lyser
14. På väg hem
15. Möte utanför OKQ8 på E4:an
13. 14. 15.

16. Maja läser tidningen
17. Maja har fastnat i godislocket
18.17min kvar till MAX snart hemma =P
16. 17. 18.


DAGENS BILD:
Mikka slängde sig i mjusdjurkorgen på Dollar Store och kunde inte ta sig upp!

I väntans tider..

Nu för tillfället sitter jag coh väntar på att alla som ska med ska komma. Vi ska till Hudiksvall idag, yeay.. =D
Kommer bli så kul... Har sett fram emot detta =D

Onsdag kväll = McDonalds kväll...

Igår vet ni ju alt som hände fram tills att klockan var nio. Efter det kollade jag på film och sen pratade jag med Thomas i telefonen typ tio min ovanlig lite med tanke på hur länge vi pratade i måndgs natt... haha det var otroligt länge...
Men det va ju sagt att jag skulle följa med och pka igår men inget bestämt, men jag gjorde inte det han fick med sig någon annan istället... =P
När klockan var halv elva sa jag god natt till Thomas men så ringde Mikka och hon kom en stund.. det blev att hon stannade och vi la upp lite film på youtube... himla kul nu när man vet hur man gör.
Filmerna har ni säkert redan sett de ligger på min blogg, förgående inlägg.. tre filmer från min kameratelefon... hihi
Ikväll ska vi till McDonalds och se om grabbarna kommer dit, var ju där vi träffades förra onsdagen så vi måste dit igen och se om det är där... =P
Skulle vara kul och träffa dem så samma ställe igen...
Idag har dagen i alla fall flutit på som bara den... Jag ställde klockan på nio för jag skulle komma upp men det böev att jag stängde av den och sen bev klockan elva och Mikka ringde mig och jag klev upp som tur var att hon ringde annars vet jag inte om jag hade kommit iväg till jobbet... Jag klev upp och klädde på mig, gjorde fukost och var på msn en stund inna Mikka kom till mig och vi slappade i sängen lite. det var sååå skönt att jag skulle kunna somna igen, men som tur var gjorde vi inte det.
Klockan två var jag upp på jobbet och redo med den turkosa jackan och de snyggaste öronmuffarna som finns =D
 
Det bästa är ju att de verkligen passar ihop med jackan de är nämligen samma färg... =D
När jag kom till jobbet så fick jag vara ute för det var såå många barn som redan hade gått ut när jag kom, så jag stannade ute tills dess att  klcokan blev tre och alla skulle gå in. när vi väl kom in så droppade det bara av fler och fler barn så det blev färre och färre elever kvar på fritids. När klockan var fem så kom det sista barnets mamma och jag kunde komma hem lite tidigare... SKönt som bara den..
Mikka ska komma till mig om en halv timme och då ska vi inte göra så mycket ta det lugnt kanske men man vet ju aldrig. kan ju hända att man hittar på något annat.
Men ikväll så hoppas jag verkligen att de små grabarna kommer och mter oss som vi har bestämt att de ska göra. =D
Återkommer med mera senare...


BILVIDEOS!!!

Oliver när han sjunger i bilen utanför MAX i lördags 8/11-08


Första snön - Filmad från min bil av Mikka 29/10-08


Mikka skjunger i bilen på väg mot Sörberge - Malin filmar 19/10 -08

Grinig och väldigt trött...

Det känns oms att det enda jag skriver nu på senaste tiden är hur trött jag är, jag får väl ta och skärpa till mig och sova lite mer än jag gör... =P
Dagen idag har inte gått så fort som de skull ekunna göra.
Det hela började ju med att jag skulle kolla på film med Mikka igår kvällv, så hon kom till mig för jag kunde inte gå någonstans hade såå himla ont i ryggen...
Hon kom och vi kollade på två avsnitt av desperate housewives, sen ringde Thomas och han pratade en hel del om allt och ingenting, sen kom vi på att vi skulle kolla på "Sex and the City filmen", har haft den på datorn ett tag nu men har bara inte kollat på den...
Så vi slog på den filmen och Thomas var kvar i luren och han komenterade filmen steg för steg i mitt öra, var lite roligt att höra...
När filmen var slut så var Thomas nästan framme i Umeå så vi la på och jag och Mikka sa hej då till varann och hon åkte hem. Jag gjorde mig klar för sängen, men pyjamsa och borstade tänderna, när jag kom till sängen så var jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Så jag började messa med Mikka och Thomas, var inte skrivglad just då, men blev efter ett tag, då frågade han om han kunde ringa så det gjorde han och sen pratade vi om allt och ingenting igen... haha jag blev inte direkt tröttare, när klockan närmade sig fem så kom Jimmie och lade sig i sängen han var inte heller så trött och rätt var det var så sa Thomas vänta det ringer, vårat samtal blev då parkerat och jag somnade.. haha När klockan blev sex så kom han tillbaka til luren och sa, sover du och jag bara näe, inte än och sen sa han, nu är jag hemma men vi kan prata imorn. Så jag hade väntat kvar i luren helt i önödan.. haha lite komiskt var det me väldigt drygt.
Idag så skulle jag upp nio för jag skulle till Vård-Centralen och kolla mitt brännsår som jag fick när jag var hos Mia i veckan, det var ett vanligt brännsår sa de och  de satte dit ett plåster som var vattentätt och som ska sitta på tills på fredag då jag ska dit igen och de ska kolla på det.
När jag var klar med det åkte jag hem och kollade lite på film med Jimmie, jag höll verkligen på att somna i soffan så jag sa till Jimmie näe nu tar jag en tupplur och jag somnade fick sova en timme.. mellan kvart över två och kvart över tre.. sen hade jag bett Jimmie att väcka mig så jag inte skulle sova för länge.
När jag vaknade så kom Mikka hem till mig och vi åkte och lämnade av Sally Mikkas mammas hund i Sörberge sen böev det hem och laga mat. Mikka fick äta hos oss, böev kokt ris med bea-sås och stekt kassler. riktigt gott...
Medans vi åt så kollade vi på "Fäst vid dig" det var en rolig film. När den var slut så pkte Mikka hem och gjorde sig klar för att gå på bio med Cissi så jag satte mig vid datorn och skulle ta det lugnt, men det böev inte så Thomas ringde, han hade gjort en riktig tabbe.. =P Inget att skriva här...
Och sen kom vi in på ämnet att han sbart skulle jobba och han frågade om jag kunde följa med så jag sa får jag tänka på det, så jag bestämde mig för att följa med åkte ner till ICA och köpte mig en cola så jag kunde vara lite vaken i alla fall... haha
Men sen fick jag nyss et mess där det stod att jag inte kunde följa med för det var någon från hans jobb som skulle med... Så jag hade ställt in mig på det helt i onödan... typiskt mig...
Men men det kommer fler gånger.
Nu ska jag slå mig ner i soffan med en film eller två och kolla lite på dem. =P tills jag somnar i alla fall.

Trött som bara den...

I lördags så hade jag ingenting planerat så jag messade till Annika och frågade om jag kunde komma dit en stund, det fick jag. Men innan jag åkte dit så åkte jag förbi och pratde lite med Thomas och sen bev klockan åtta innan jag åkte till Annika, då följde Mikka med och hon var där en kvart kanske sen var hon tvungen att åka tillbaka till Lögde där hon hjälpte sin mamma.
Jag var kvar hos Annika till klcokan blev kvart över elva, då pkte vi in till stan och Annika träffade en killkompis, när de var klart så åkte Annika hem och jag åkte bort till MAX skulle träffa folk, när jag kom dit så var de jag skull träffa inte där så jag väntade på dem, sen kom Thomas in och jag pratade lite med honom och sen fick han ett samtal om att han skulle skjutsa och precis innan det så hade Mikka kommit in med folk så hn var inne en stund och strax efter det så kom Olle och Oliver och vi umgicks och pratade med dem lite. När Mikka kom tillbaka så åkte vi en svänf eller två innna  vi bestämmde oss för att köra dirven på max och beställa lite mat. =P
Klockan var då kvart i fyra. När vi hade ätit upp och städat upp efter maten så tog vi en sväng till innan vi släppte av grabbarna och då åkte jag och Mikka i en varsin bil hem och när vi nästan var hemma körde en Dåre i en saab om hos.. Gasa på som bara den precis inann första avfarten till Timrå. Det var såklart Thomas vem skulle det annnars vara...
När vi kom hem till mig så ställde vi min bil och jag följde med Mikka att hämta Forsell i Fagervik och när vi kom tillbaka hem så var klockan kvart  fem och jag var sååå himla trött efter den långa dagen. Men det värsta va allt var att vi skulle upp mellan tio och elva dagen efter...
På söndagen klev jag upp leva och duschade gjorde mig klar för att åka ut till Näset. KLcokan tolv hade vi lämnat Timrå och var på väg mot Näset, vi skulle vara där klockan 13.00 men vi kom dit redan tjugo i så vi kom dit före mamma och Tommy. Vi fikade lite tårta och vi öppnade presenter, jag fick pengar till Soffan som jag och Jimmie ska köpa efter jul och John fick paket för han fyller år på tisdag och sen fick Tommy paket för det var farsdag.
Efter att paketöppnandet var klart och vi ätit fikan så var det dax att börja på Middagen, det blev Älgkött med kokt potatis och hemmagjord brunsås, wokade grönsaker och lite annat. Det var sååå gott, jag blev sp mätt att jag inte orkade någon efterrätt.
När klcokan var kavrt över fyra åkte jag och Jimmie hemmåt, det var väldigt mörkt ute då och jag hade fått "rallytips" jag Tommys mamma, den krokiga vägen hem var lättare att köra fort på när det var mörkt för då såg man lättare om man fick möte eller inte, men det var då inte lätt att köra fort på den vägen, jag kan ju inte den utantill precis...
Väl hemma la vi oss i soffan och gjorde det bekvämt för oss kollade på film och hade det mysigt.. Jag kom i säng runt elva och jag sov sååå himla gott hela natten...
Måndag/idag så bakande jag nör klcokan ringde tio men jag kände mig så trött att jag inte vill ekliva upp, så jag snozade lite och när jag vaknade näsa gång så tänkte jag äh nu får jag kliva upp klockan är ju tolv, så jag klev upp och när jag kommer ut i köket så ser jag att jag har kollat fel på min klocka på mobilen och klockan är egentligen halv två. Det blev en lååång skönhetsömn för mig i natt så jag hoppas att jag kommer isäng itid och att jag kan somna så jag orkar jobba imorn..
Idag så ska jag kolla på desperate Housewivis med Mikka men innan det ska jag till Birsta och köpa hänglås för de som vi har på vinden kommer jag snart att gå upp och bryta sönder, jag har tappapt bort en lite nyckel så jag måste bryra upp det för att få tag på julsakerna...
Men det får vi se hur det går med den saken.. =P
Jag tänkte jag skulle kolla på en röd bilklädsel till min bil men jag ska inte köpa någon än får jag vill inte att en viss annan ska köpa likadan för kan man inte komma på något eget så gör man ju andra gör...
Men jag vet i alla fall vilken jag vill ha, har sagt det ända sedan jag fick bilen att jag ska ha den så vi får väl sen om jag köper den eller inte... men jag vet ju att jag inte ska berätta det förrens jag har sett vilken en viss annan ska ha....

Polisen igen!!

Igår så städade jag och Jimmie lägenheten så nu är den fräch och fin... Vi flyttade även på sängen datarummet då den står lite bättre... =D
När vi var klar med det så tänkte jag åka in till Birsta och handla schampo och balsam men det blev att jag väntade tills efter middagen, jag tog med mig Mikka... Jag mötte först mamma och sen efter det så åkte jag till Mikka och då kom hon ner till mig så åkte vi på en gång. Det fanns en hel del att köpa inne på Birsta, det slutade med att jag köpte slevar till köket, schampo men inget balsm, och sen köpte jag en liten present, det är ju farsdag på söndag och vi ska då samtidigt fira Tommys pappa så jag inhandla en paket till honom också. När vi åkte hem så tröffade jag på mamma och och fick plåstra om mig, jag brände mig riktigt rejält på ryggen i förrgår, och det hade börjat vara och såg inte sp snyggt ut, mamma tvättade det och sen fick jag ett litet plåster så nu könns det lite bättre men ändå inte, det sitter så långt ner i svanken att om jag har mjukisbyxorna eler ett par av mina jeans så skär det på såret vilket gör extremt ont, men det är väl sånt man får leva med ibland.
När vi var klar med det så gick vi upp till Cissi och var lite med henne, när Mikka var klar med Cissi åkte vi in till stan för att ta strips och smält ost på MAX, men vi mellanlandade innan det hos Annika, det var trevligt att få träffa henne igen. har inte träffat henne på hur länge som helst...
Det var trevligt, när vi väl hade ätit på MA så åkte vi en vända till Timrå och sen kom vi in till stan igen, när vi åkte från stan så bestämmde vi att vi skulle "låna" en glassgubbe till, så som Mikka redan "lånat" en annan gång. Men innan vi han stanna och låna en sådan så såg vi polisen och vi körde vanligt vidare ner till Coop parkeringen och såg att det vände upp vid enyoj, men vi tänkte in så mkt på det, men det blev värre då vi hade parkerat våra bilar och de sedan ko och parkerade sin precis bredvid min... Jag skakade som ett saplöv, trodde jag skulle dö, verkligen läskigt. De klev ur bilen och frågade om vi hade en trevlig kväll, vi svarade ja, och att vi hade varit på MAX och ätit, då frågade de hur länge MAX hade öppet och jag svarade att jag trodde de hade öppet till fyra, jaha så länge sa poliserna (en man och en kvinna), ja då måste vi fråga, har nu körkort? Både jag och Mikka plockade fram våra kort, de höll i dem mednas vi fick blåsa och och det visade grönt så det var lugnt för oss att köra igen. Sen sa de att vi skulle ta det lugt och ha en trevlig fortsatt kväll. Men det roligaste av allt va att klckan var då halv ett och det anser jag vara mitt i natten... haha
När polisen hade åkt, hoppade vi in i bilarna igen och pkte mot Timrå, då var vi oss Petra ett bra tag, jag tror klockan var närmare halv tre innan vi kom frånn henne och skulle åka och ställa bilen i fagervik. När vi gjort det skjutsade jag hem Mikka och jag körde hem tillmig sen vart det natt natt på kudden.
I morse så ringde Thomas och väckte mig för att jag hade bett honom att göra det. haha så jag klev upp tio eller i alla fall strax efter det...
Jag klev upp gjorde mig klar och åkte ner till Affären och handlade lite som vi ska ha ikväll... Jag hämtade även en nyckel som jag ska ha till vinden.
KLockan två ska jag skjutsa mamma hem och sen ska hon och Tommy till stan igen så jag ska skjutsa dit dem... haha
Men det kan vara trevligt få umgås med mamma och Tommy lite... =P
Ikväll får jag se vad som händer... =D

Raggarrunda på Birsta...

Igår blev det inte som vi hade tänkt... Jag skulle skjutsa hem Mikka runt tjugö over elva och istället så tog vi en sväng in till McDonalds och tog ett nattsnack =D
När vi var inne på McDonalds så var det vi och tre killar där inne, jag och Mikka böjade skratta åt typ ingenting... Sen fanns det ingen stop på oss, killarna som satt några bord bort trodde säkert att vi var helknäpp.. haha
När de var klar gick de ut för att åka iväg, men de stod ute e stund och innan de åkte så hade vi kommit ut och satt oss i min bil och åkt iväg...
Men det tog ett tag innan det så vi körde ett extra varv i rodellen och sen körde vi ner och ställde oss på Jet och sen upp på elgiganten.. När vi var på vög ner från elgiganten så skulle de åka så jag drygade på och körde riktigt sakta... de körde efter. Jag körde in på Ikea-parkeringen och de körde efter, jag gasade på och runt Birsta City, de körde efter... hihi lite roliht faktiskt, men det roligaste av allt var att det var en epa, så den skulle eggentligen inte gå  i mer än 30 men jag kan lova att den gick mycket fortare än 30...
När vi körde från Birsta åkte vi ner till MAxi och ställde oss på den parkeringen... de ställde sig bredvid oss och Mikka böev helt knasig och vägrade att över huvud taget titta in i deras bil, hon vägrade rulla ner rutan... =D haha
Efter ett tag gav hon med sig och vi pratade lite med killarna sen kom vi på att vi skulle åka in till stan så det gjorde vi. När vi var inne i stan så körde vi en sväng och jag skjutsade hem en av grabarna, sen blev det att vi åkte hem =P
En konstig men väldigt underhållande kväll vill jag lova... =D

Polisens dag...

Idag har det varit polisen överallt...
Jag och Mikka var in på Birsta på förmiddagen, Mikka kom till mig elva och halv tolv åkte vi in, vi var tillbaka till klockan var  strax för halv två för då skulle jag åka och jobba tre timmar... Det var en trevlig förmiddag och efter middag. Jag var på biblo och sen gjorde vi lite läxa... När jag var klar med det så åkte jag hem och gjorde klart maten, när jag och Jimmie hade ätit goda hamburgare så kom Mikka ohc vi åkte in till Birsta igen men vi kom bara till Skänvik för där blev Mikka stoppad av polisen... Hon var så hysterisk att jag trodde hon skulle svimma, Hpn stannade bilen in till kanten och polisen frågade hon om hade körkort och hon sa ja och tog fram det, han kollade på det och sen fick hon blåsa i en alkotestare, medans den skulle bli klar var han bak och kollade registeringsplåten, sen kom han fram till henne igen och sa det här ser ju bra ut, du kan åka..
Mikka blev så hysteriska att hon frågade mig om jag ville byta plats med henne och köra resten av vägen, jag sa: kan ju inte kliva ur bilen nu och byta plats med dig det skulle ju se lite misstänksamt ut... haha
Mikka körde resten av vägen till Birsta men i chock och hysterik... haha var väldigt roligt, men fram kom vi.
Väl inne på Jack and Jones så köpte Jocke att skärp, eller han valde och jag betalade, födelsedagspresent... =D
Sen gick vi till Cubus och jag bytte en tröja medans Mikka frågade om hon kunde lägga undan en Jacka, det fick hon inte, hon ville den skulle ligga i två veckor...
Sen åkte vi till MediaMarkt och där stod det tre polisbilar till, hade tydligen hänt något där, vi var in och kollade lite sen när vi kom ut var det bara två bilar där,  en var borta. Körde väl iväg med en brottsling eller nått.. ;)
När vi kom tillbaka till Timrå tvättade Mikka bilen och sen lämnade hon tillbaka den till Forsell och tackade för lånet...
Sen gick vi upp och pratade med Mia om allt och inget, umgicks lite. Mikka kollade på Bonde söker fru...
Nu sitter jag och kollar lite på datorn innan jag ska sova. ska upp tidigt imorn och städa hela lägenheten, så att den blir ren och fin, sen vet jag inte vad jag ska göra på kvällen... får se vad som händer.

Kvällen...

Jag och Jimmie åkte iväg och tog en fika på cefé Charm, det var riktigt mysigt... har inte gjort något sånt tillsammans på länge...
När vi fikat klart åkte vi in till stan och skulle kolla på högtalare till bilen... men stället vi skulle kolla på var inte där... det hade flyttat...
Men jag får kolla på internet istället.
NÄr vi kom hem så hade vi handlat lite också, det vi skulle ha till middagen ikväll. När vi kom hem så var klockan runt fem och vi kom fram till att at det vi köpt till middag imorn istället och ta något vi hade hemma idag. Så böev det. När jag ätit gick jag upp till Mia och pratade med henne i typ tio minnter sen gick jag ner igen. De höll på att plugga när jag kom.
När jag kom ner så klippte jag klorna på Mysan, de hade blivit väldigt långa. Jimmie klagade på dem så jag blev tvungen.
Nu sitter jag vid datorn igen. har gjort det ett bra tag nu... ska snart gå och lägga mig tänkte jag, vill komma isäng itid så jag kan komma upp till jobbet imorn, i och för sig börjar jag inte förrens klockan halv två men jag vill komma upp itid i alla fall så man inte är så trött på jobbet...
Jag har fyra fantastiska helger framför mig nu... =D alla är inblandade med min fördelsedag som är om 15dagar...


Tisdag...

Måndagen var lång som bara den... Det började med att jag var vaken väldigt länge på söndag kväll och sen klev jag upp halv tio och gick till TimråBo... skulle prata med dem om e bortatppad nyckel. Det gick bra, jag fick köpa en ny nyckel, kostade bara 150kr så det var inte så farligt. När jag var klar det det gick jag till domus och handlade lite sen gick jag upp till Mikaela och åt lite melon hos henne, sen ringde hon till Forsell och ville låna bilen så hon kunde åka någonstans. När Mikka var klar s skjutsade hon mig hem så jag kunde göra mig klar och efte det så gick jag på ett möte med föräldrarna till killen som jag ska vara kontaktperson åt.
Jag var sååå himla nervös. jag visste inte vad jag skulle säga och jag visste inte om de skulle fråga något eller så.. Men mötet gick bra och vi kom fram till att de skulle höra av sig till mig när de hade pratat med killen.. =D så kunde vi bestämma vå första träff.
På kvällen så gjorde jag inte så mycket.. var lite med Mia, sen ringde Tommy och sa att nu kan vi fixa bilen, så vi åkte ut till Midlanda och Jimmie fick laga bilen, han bytte min startmotor. Nu funkar bilen mycket bättre än i fredags...
Då jag fick putta den som jag skrev haha...
När vi kom hem var det planerat att jag och Mikaela skulle se på Desperate Housewivies, men när jag var på väg tillbaka blev Mikka irriterad på mig för att hon var arg på någon annan... Jag frågade flera g¨nger vad det var men det var inget sa hon, fortsatte vara sur... Det är f*n inte roligt att någon blir dur på en för något som man inte gjort...
Så när hon känner att hon vill berätta gör hon det... Så himla kul är det då inte att bli behandlad så... Jag tar faktiskt illa upp om man gör så...
Det slutade i alla fall med att jag och Maja kollade på Desperate Housewives utan Mikka för hon skulle inte se sa hon... Sen var vi med Mia en stund och efter det så var vi nere hos mig pch jävlades med mina kontakter på msn... Maja skrev och jag fick vara tyst.. enda gången jag fick svara var om de frågade någor personligt som hon inte kunde svara på... =P
Det blev väldigt intressant...
När klcokan närmade sig tolv gick jag och la mig och Maja gick hem...
När klockan var halv ett ringde Per "webbdesigner" Modin till mig... han ville komma förbi och säga hej då, eftersom han åkte till Stockholm imorse.., Vi pratade om allt möjligt och sen blev det att vi satt i bil och pratade och planerade lite... Vi kom fram till att jag ska åka ner till honom  Stockholm snart så jag kan få se hur han bor.. =D skulle vara så himla kul =D
Jag får se när det blir men ner ska jag i alla fall =D=D=D
Jag kom i säng hav två, två någon gång... Klev upp halv tio och åkte iväg med Jimmie klockan tio.. vi var tillbaka runt tolv och nu ska vi åka igen... ska ta en mysig fika tillsammans någonstans... =D
Ikväll får vi se vad som händer... en film kanske eller nått.. =D

RIP ...Saga...


Man lär sig något nytt varje dag!

ÄÅLJHGFFD = Äcklig Ål Ligger Jätte Halt Ganska Farligt För Daggmasken

Det var Mikkas förkorting på msn idag!!!
hahaha

Läskig mat...

... är vad man kan kalla det som jag och Jimmie åt idag...
Jag lagade mat och tänkte att jag skulle skoja till det lite...
Jag kokade ris, stekte kycklingbitar gjorde currysås och drickat blev soda streamad lemon/lime..
Men det såg inte ut som det skulle, jag kokade riset med röd karamellfärg, stekte kycklingen vanligt men la i den gula currysåsen, och drickan blev grön... ungefär såhär såg det ut...

Inte världens smaskigaste att äta... haha såg väldigt roligt ut... haha
Jimmie tyckte inte alls att den maten såg så ätvänlig ut...
Så han ville inte äta den... så han slapp...

Gårdagen och dagen...

Gårdagen blev inte alls som jag hde tänkt...
Det var som sagt mening att vi skulle skjutsa in mina tre pojkar och hämta dem men när jag och Mikka åkte hem från stan så skulle vi stanna vid ICA stubinen, och väl där så stängde jag av bilen så jag slapp ha den igång ända tills Anna-Banana skulle komma, när hon kom hade vi kommit fram till att min bil inte ville starta... Vi hade problem...
Vi frågade Magnus om han kunde hjälpa oss men det kunde han inte... Anna ringde sin kille ch han skulle ringa någon som skulle komma, men innan han kunde komma hade vi ringt till Forsell och han kunde komma så han var hos oss på tio min kanske... När han hade kommit puttade Anna, Mikka och Forsell på bilen medans jag satt i och försökte få igång den, det gick inte på första försöket men på det andra funkade det topppen.. haha
Vi kom till Ljustadalen och såg till atta vi ställde bilen så den skulle vara lätt att putta om den fick för sig att inte starta igen..
Vi kom in till Mari och det var en massa folk som jag inte kände och det var fullt med folk, så vi bestämmde oss för att ta en triåå till Bydalen och köpa redbull sen begav vi oss hem till Anna-Banana, Mikka böev bjuden på jäger och redbull medans jag fick lite mineralvatten, fanns inte så mycket annat som jag kunde dricka... ;)
När klcokan blev tolv skulle vi åka upp till domus parkeringen men då blev det inte så bilen vill einte starta igen!!!
Anna och Mikka putta på och bilen gick igång, vi kom upp till DOmus och ställde bilen i backe så de skulle slippa putta om det skulle bli så igen...
Vi gick in på TimråPuben och där träffade vi Petra, hennes kille Jonas och Cissi. Strax efter att de kommit så blev jag tvungen att åka in till stan, Jimmie och Jocke ville åka hem...
Jag satte mig i bilen och sen gikc den inte igång... det var bara att ringa tjejerna och de fick putta på... hehe...
In till stan och väl där hämtade jag 2 av tre pojkar. Jimmie mådde så dåligt att han var tvungen att spy.. han spydde ut ur bilen medans jag körde, han inte nes ställa mig in till vägkanten... Som tur var så var det bara i stan... inte någon annan stan som motorvägen det hade varit illa... haha
När han var klar åkte vi på MAX, jag och Jocke beställde mat och sen åkte vi direkt till Timrå.
Jocke fick bära sin fulla storebror in och hjälpa honom till toa, jag skulle skjutsa fler folk...
När jag kom tillbaka från det så ställde jag bilen utanför Anna och gick in dit en stund. När jag varit där en stund så ringde Madde till Mikka och frågade om hon kunde skjutsa henner från stan till ljustadalen, men Mikka hade druckt så hon sa nej men att jag kunde köra så det bestämmde jag mig för att göra...
När vi kom ut till bilen blev det dax att putta igen... Mikka putta jag starta, men denna gången gick det snabbt... =D sm tur var...
Innan jag hämtade henne i stan så stannade vi hemma hos mig och kollade till Jimmie så att allt var lugnt med honom... det var det så då åkte vi till stan och plockade upp Madde. Vi åkte mot Birsta och väl där svängde vi av och in mot Rusta, där tog Madde ut pengar så hon kunde betala mig...
Mikka hittade dessutom något intressant... en stor GB-glass-gubbe som hon tvunget skulle ha, hon skynda sig ut, jag fick öppna bagageluckan och Mikka slängde in den där bak... När vi kom till Ljustadalen så släppte vi Madde sen åkte vi till Anna igen och då var det bara Cissi kvar där, hon satt en stund till med oss och sen åkte vi hem ch jag hade vart smart och osmart, ställde mig i en backe, men där får man egentligen inte stå, tror jag stod max tio min... När jag vä kom hem hade jag Mikka med mig, hon skulle sova hos oss...
Hon bäddade till "sin" säng och då bestämde vi att vi sover i den båda två, så jag var in till min säng och hämtade mina sängkläder, kudde och täcke vill säga... Sen skulle vi sova, men det blev inte mycket sova, Mikka pratade om att ta Skoter-körkort, och jag blev väldigt intressard av det. Det kommer att bli vårt nästa äventyr...
Idag vaknade jag vid halv tolv och det var bestämmt att vi skulle åka in till Bisrta kl tolv... Men vi hann nästa bli klar till tolv, eller ja klockan var kvart i ett när vi åkte, vi lånade bil av Forsell, jag fick köra för Mikka kände sig inte så pigg på det med tanke på att hon drack igår...
Väl på Ikea köpte vi en ram till Annas present.. och sen köte Mikka frukost, två korvar med bröd... vilken frukost...
När vi kom hem fick vi order eller snarare förfrågan om att åka hem till Therese hon var hemma själv så henne var vi med till halv fem, vi körde Mikkas mammas bil till Stavreviken från Sörberge och tillbaka, det var en pigg liten bil kan jag lova., den gick jättebra...
Kvart i fem var jag hemma, gjorde mig klar för att jag och Mikka och Anna skulle ha tjejkväll hos Anna. vid halv sju kom Mikka tillbaka och då tog vi våra grejor och gjorde oss klar för att gå hem till Anna. Vi tog med Alkohol!!! inget mer...
Jag och Mikka mötte Anna utanför "Kebab house"  och vi gikc in och beställde mat...
Vi åt nere hos Anna och där fick hon sin present av oss oxå. Vi hade skrivit ut en bild på oss tre från fyra år tillbaka, vi var små ch vi var dessutom blond alla tre, det var ett bra foto, kul att Mikka kom på en idén. =D
När vi var hade suttit hos Anna ett tag ch försökt hälla i oss det vi hade så vi kunde springa upp på TimråPuben och checka läget...Vi gick upp vid halv elva men det var ingen där så vi gick ner igen till Anna och då hade vi Maja med oss... Satt där till klockan blev runt tolv, då begav vi oss upp fast denna gången var det bara jag, Mikka och Maja, Anna mådde inte så bra, hon fick stanna hemma...
På puben så mötte vi upp Petter, en kompis till Maja och mig... Jag träffar han inte så ofta som Maja men endå...
Vi var där till klockan bev två och de stängde... Efter det begav vi oss åt varsitt håll, Mikka hem till sig och jag och Maja nort till våra små hem på Södra...
När jag kom hem så gjorde jag mig klar för sängen men kände att jag har välfigt ont i huvudet så jag satt mig vid datorn och började blogga... Det tog tid att skriva allt men nu är jag äntligen klar och nu ska jag sova sååå himla gott....